Internet konferencija PlusConf

Internet konferencija PlusConf


Želite čuti predavanja osnivača internet projekata KISSmetrics, Flowtown, BuySellAds ili Appsuma?


Internet konferencija PlusConf ponudit će vam da 7. decembra uživo pratite predavanja osnivača spomenutih startupa u kojima će oni govoriti o tome što su naučiti stvarajući ih.

Sve što morate učiniti je prijaviti se na PlusConfovoj web stranici.

Nakon toga se 7. decembra samo priključite na njihov prenos uživo koji ćete moći pratiti putem videa, audia pa čak i iPada od 18 sati po CET-u. Osim slušanja predavačima ćete moći postaviti i pitanja koja možda vas muče.

PlusConf je potpuno besplatna internet konferencija, a zanimljivo je što ju je pokrenuo Hrvat, 17-godišnji web dizajner Benjamin Alijagić. Benjamin je želio sudjelovati na sličnim konferencijama, ali je ubrzo shvatio kako nema nijednog ispod 100 ili 200 dolara što je mnogima pa i njemu bilo skupo.

Nakon nekoliko stotina e-mailova s potencijalnim predavačima, uz podršku OnStartupsa pokreće PlusConf.

Na PlusConfu će učestvovati šest predavača, osnivača vrlo zanimljivih američkih i kanadskih internet projekata:

  • Dan Martell, suosnivač Flowtowna, pokazaće 5 načina kako podbaciti u customer developmentu;
  • Allan Branch, jedan od osnivača Less Accounting, navešće 5 stvari koje su ga roditelji naučili o poslovanju i kako mu je to pomoglo;
  • Todd Garland, osnivač oglašivačke mreže BuySellAds, otkriće kako je pokrenuo svoj startup uz puno radno vreme u drugoj kompaniji;
  • Noah Kagan, osnivač AppSuma, navešće 10 načina kako možete upropastiti svoj startup;
  • Hiten Shah, suoosnivač analitičkog startupa KISSmetrics, govoriće upravo o tome kako kvalitetnim metrikama možete doneti bolje poslovne odluke.
  • David Cancel, direktor Performablea, navešće zašto je sredina najgore mesto za vaš startup.

Neki od PlusConfovih predavača...

PlusConfovi predavači nisu možda najpoznatiji među silnim osnivačima internet startupa u svetu, ali imaju uspešne projekte od kojih sigurno možete nešto naučiti. S obzirom na cenu (odnosno njen nedostatak), zašto ne biste odvojili jedno poslepodne i poslušali PlusConf?

Na PlusConf se možete prijaviti već danas na njihovoj web stranici...

Izvor: http://www.netokracija.com/plusconf-konferencija-startup-4882

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na predavanje i/ili konferenciju pozovite se na znanje.infostud.com

Detaljnije: Predavanje, konferencija, strucna udruzenja, organizacije, obuka, usavršavanje - Infostud | Znanjehttp://znanje.infostud.com/konferencije/Internet_konferencija_PlusConf/1205?utm_source=mejling_lista_znanje&utm_campaign=seminari_2010-12-06&utm_medium=sadrzaj#ixzz17JbV7Kb7

(Izvor informacija: www.infostud.com)