Учење

Dani liderstva

"Dani Liderstva" u Nišu, kao sastavni deo celokupnog projekta "Novi Lideri" se održava od 14.-15. oktobra (petak i subota) u Nišu, na Ekonomskom Fakultetu.

Svako zainteresovan za učešće na "Danima Liderstva" u Nišu je dobrodošao je da se prijavi putem formulara  ovde.
Dani Liderstva se sastoje iz dva dela - "Programa Razvoja Lidera" (petak) i Panel događaja (subota).

Na "Programu Razvoja Lidera" će pored interaktivnog učešća u radionicama razvoja liderskih veština i pokretanja inicijative mladi moći da razmene svoja iskustva, ideje i vizije. Iz logističkih razloga ukupan broj delegata je ograničen pa je poželjno prijaviti se što pre.

U subotu će biti organizovan Liderski Panel, gde će predstavnici organizacija iz regiona prezentovati svoj rad i ispričati na koji način su to postigli, a nakon toga diskutovati interaktivno sa delegatima na Panelu o liderstvu, na taj način inspirišući delegate da i sami naprave promenu.
Sve neophodne informacije na: www.newleaders.org.rs,
Organizatror dogadjaja je AIESEC.
 

Konkurs za praksu Kratko-jasno

Naziv firme:
Kratkojasno.com 
Grad:
u svim gradovima 
Email:
info@kratkojasno.com
Rok prijave:
stalno otvoren konkurs

Opis firme:

Neprofitni informativni portal sa kratkim informacijama, ali i dužim tekstovima širom zemlje i sveta.

Opis posla:

Novinar, sa ili bez iskustva.

Oglas:

Novinar može biti iz Beograda ili bilo kog drugog grada u Srbiji ili regionu. Pisanje tekstova na date teme, održavanje rubrika, traženje zanimljivih vesti i informacija, posećivanje različitih događaja.

Kriterijumi za prijavu:

Razvijene komunikacione veštine, kreativnost, samoincijativnost. Poznavanje rada na računaru i internetu. S obzirom da se posao radi sa sopstvenog računara, neophodno je da osoba koja konkuriše ima dnevni pristup internetu.

Šta je potrebno poslati u prijavi:

CV, kratko motivaciono pismo i naznaku za sferu interesovanja (rubriku).

Adresa na koju se šalje prijava:

redakcija@kratkojasno.com

(Izvor: www.infostud.com, datum pristupa 5.4.2011.)

 

Konkurs za praksu u Beogradu

ProCredit banka je razvojno orijentisana banka i predstavlja deo međunarodne finansijske grupe koja je u svom poslovanju usmerena na podršku razvoju veoma malih, malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih proizvođača, kao i dugoročnom unapređenju uslova za život građana u zemljama u razvoju.

Kao deo ProCredit grupe koju čini 21 finansijska institucija na tri različita kontinenta, ProCredit banka omogućava privrednicima, preduzetnicima, poljoprivrednicima i građanima korišćenje različitih bankarskih proizvoda i usluga, u želji da takvom ponudom na najbolji način odgovori na sve njihove potrebe i bude „matična banka" za svakog od njih.

Svojom ponudom transparentnih proizvoda i stručnih usluga, ProCredit banka nastoji da sa svim preduzećima, poljoprivrednim proizvođačima i građanima uspostavi i razvije partnerski odnos, zasnovan na međusobnoj odgovornosti, razumevanju i poverenju, i time pruži značajan doprinos ekonomskom razvoju naše zemlje i otvaranju novih radnih mesta.

 

ProCredit banka poziva diplomce i apsolvente zainteresovane za sticanje praktičnog znanja i iskustva, željne daljeg učenja i usavršavanja, da se prijave za:

Stručno usavršavanje u ProCredit banci

u Beogradu

Svim kandidatima koji budu izabrani za stručno usavršavanje u ProCredit banci pružiće se mogućnost da steknu široko znanje iz oblasti bankarstva. Period trajanja obuke je 6 meseci. Obuka će biti organizovana u Beogradu, gde će biti obezbeđen smeštaj. Pored toga, polaznicima će biti pokriveni putni troškovi i  dobijaće mesečnu novčanu nadoknadu.

Mentori će intenzivno pratiti napredak i razvoj svakog člana grupe kroz česte testove, mesečne razgovore i pisane radove.

Priliku za zaposlenje u Centrali ili nekoj od ekspozitura ProCredit banke u Srbiji mogu dobiti polaznici koji pokažu:

  • Spremnost da žive i rade van mesta stanovanja
  • Istrajnost i upornost
Kriterijumi za prijavu:

Konkurs je otvoren za diplomce i apsolvente:

  • Poljoprivrednih fakulteta i viših škola
  • Fakulteta i viših škola ekonomskog usmerenja

Od Vas očekujemo da ste:

  • Vredni, odgovorni i organizovani
  • Dinamični, komunikativni i otvoreni za saradnju
  • Motivisani i spremni na timski rad

Pored toga, neophodno je:

  • Poznavanje rada na računaru
  • Dobro znanje engleskog jezika
Šta je potrebno poslati u prijavi:

Vaša konkursna dokumenta treba da sadrže biografiju (CV) i motivaciono pismo koje jasno govori o tome zbog čega smatrate da ste upravo Vi odgovarajuća osoba za stručno usavršavanje. Prosek nije presudan faktor pri selekciji. Najbitnija je Vaša želja za usavršavanjem i dokazivanjem.

Adresa na koju se šalje prijava:

Vašu prijavu za konkurs možete da nam pošaljete na e-mail: job@procreditbank.rs sa naznakom „Za stručno usavršavanje u ProCredit banci".

Rok za prijavu je: 10.04.2011.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

 

(Izvor: www.infostud.com, datum pristupa 5.4.2011)

Last Updated (Tuesday, 05 April 2011 08:29)

 

Aktuelne stipendije za studije u zemlji i inostranstvu

                                                             

  Тренутно је у Србији активан велики број програма за стипендирање дипломских и постдипломских студија у земљи и иностранству. Информације о томе можете наћи на веб адреси: http://znanje.infostud.com/stipendije

 

 

 

 
More Articles...